Založ si blog

Kiska je Mr. President, nie pán prezident

Andrej Kiska je pre mňa záhadou posledných prezidentských volieb. Nevedel som a ani dodnes neviem pochopiť, že na základe akých kvalít bol zvolený do prezidentského úradu. Najpravdepodobnejšia je asi teória o voľbe NeFica, ktorá tvrdí jasne, že zvolený by bol vtedy takmer ktokoľvek, kto by v danom súboji stál proti premiérovi SR.

Kiskovu budúcu politickú kariéru už dnes komplikuje viacero vecí, ktoré stihol napáchať nie len pred začiatkom svojho mandátu, ale aj počas neho. Má jediné šťastie, že sa vie zahrať na chudáčika a svojim vzdychaním do mikrofónu dokáže osloviť nejedného hlupáčika, avšak my ostatní mu to našťastie neveríme a takých ľudí ako my bude do budúcna pribúdať, čo bude jeho definitívnym koncom.

Tento amerikofilný anjelik už viackrát dokázal, že mu nejde o ľudí, ale o moc, ktorú má. Je len jediné šťastie, že táto moc nie je veľká, avšak vzhľadom na svoje postavenie dostáva Mr. President veľa priestoru v médiách na to, aby prezentoval rôzne témy pohľadom, ktorý vyhovuje USA. Nie je teda prezidentom Slovákov, ale vystrčenou rukou oválnej pracovne.

Do budúcnosti by som rád videl, že si ho ľudia nezvolia. V opačnom prípade si nechávame výsmech priamo do tváre, čo je neprijateľné. Zoberte si, že na svoju kampaň celkom masovo zneužil Dobrého anjela, ktorý nikdy nemal byť využitý pre politické účely. Svoje úžernícke aktivity obhajoval ako lacné pôžičky ľuďom, pri čom títo ľudia akýmsi zázrakom preplatili niekedy aj dvakrát toľko, koľko by ich to stálo prostredníctvom normálnej pôžičky v priemernej banke. Nasledoval veľký štátnicky krok v podobe darovania svojho platu rodinám, ktoré to potrebujú. Plat im síce daroval, avšak oveľa viac minul na niekedy aj štyroch cestách lietadlom do Popradu týždenne, pretože Mr. President zjavne nebude cestovať pozemnou dopravou ako normálni smrteľníci a to aj napriek tomu, že všetci jeho predchodcovia to robili a to predovšetkým preto, že si ľudí vážili oveľa viac ako on.

Ukazuje sa teda, že voľba NeFica nebola práve najvhodnejšou a to bez ohľadu na to, čo si o Ficovi myslíme. Kiska je ešte horší, pretože jeho prostredníctvom do slovenskej politiky vstupujú oligarchické a slobodomurárske štruktúry z iných krajín, čo je neprijateľne. Pri ďalšej voľbe prezidenta prosím aspoň trošku rozmýšľajme.

Maroš Šefčovič – kto by mu vlastne bol vyrovnaným oponentom?

14.01.2019

Je to určite pre R. Mistríka rana, že jeho doterajší volebný program – porážka Smeru-SD vo voľbách, by sa kandidatúrou Šefčoviča s určitosťou skomplikoval. Niektorí komentátori to popisujú úplne presne, ak nie je práve čo kritizovať na Smere, opozícia je úplne bez obsahu a týka sa to aj jej kandidátov v jednotlivých voľbách. Myslíme si, že sa v Čaputovej [...]

Vadia vám ceny energií? Pýtajte sa Dzurindu, nie Fica

13.12.2018

Je veľmi dojemné, ako sa posledné dni médiá úporne snažili presvedčiť občana o tom, že akým veľkým škandálom je zvyšovanie cien energií. Áno, nie je to vôbec dobré a ani nám sa to nepáči, ale na rozdiel od tendenčných novinárov si vidíme aj poza špičku nosa a tvrdíme, že vinníkom je Dzurinda a jeho vláda, nie Fico, alebo Pellegrini. Keby sme žili [...]

Dobré hospodárenie a silný sociálny štát – aj taká je vláda Smeru

06.12.2018

Je to už taká všeobecná mantra, že politika funguje na základe schémy, v ktorej pravica šetrí a uťahuje opasky, zatiaľ čo ľavica rozdáva a míňa peniaze našetrené pravicou. Opak ukázala napríklad škandinávska skúsenosť. Sociálni demokrati dokázali zo Švédska vytvoriť životaschopnú krajinu, ktorá dbá na silný sociálny štát, ale aj na dobré ekonomické [...]

pellegrini

Pellegrini absolvoval fotenie na oficiálny portrét. Novinkou bude pozadie s vlajkou

23.04.2024 15:58

Zvolený prezident Peter Pellegrini chcel, aby z fotografie vyžarovala aj národná hrdosť. Vyzdvihol preto novinku.

Aktuálna informácia, horúca novinka, práve sa stalo, PRAVDA, mimoriadna správa, mimoriadne1, mim1

Pri Šali došlo k tragickej nehode, čelnú zrážku áut neprežili traja ľudia

23.04.2024 15:29

Na mieste zasahujú dve pozemné ambulancie záchrannej zdravotnej služby aj posádka záchranárskeho vrtuľníka.

Ana Estradová

V konzervatívnom Peru vykonali vôbec prvú eutanáziu. Ana Estradová trpela nevyliečiteľnou chorobou

23.04.2024 15:09

Ana Estradová bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko. Súdny spor, v ktorom jej bolo priznané právo podstúpiť eutanáziu, viedla a vyhrala za pomoci ombudsmana pre ľudské práva.

Rudolf Schuster

Rudolf Schuster získal Čestné občianstvo Košického samosprávneho kraja

23.04.2024 15:06

Ide o vôbec prvé udelenie takéhoto ocenenia v histórii kraja.

tribunaludu

Pravda oslobodzuje

Štatistiky blogu

Počet článkov: 132
Celková čítanosť: 778216x
Priemerná čítanosť článkov: 5896x

Autor blogu

Kategórie