Založ si blog

Igor Matovič, prestaň smradiť ovzdušie a padaj do politického dôchodku

O Igorovi Matovičovi sa už na rôznych blogoch popísalo mnoho kritických stanovísk, avšak zdá sa, že do neho ako voliči budeme musieť kopať až dovtedy, kým si neuvedomí, že šašovia ako on by mali pracovať v cirkuse a nie v parlamente.

Je pekné odpoludnie a ja som sa rozhodol pozrieť si Bratislavský hrad z blízka. Jeho záhrada je úplne vynovená a ešte som v nej nebol, tak si hovorím, že je načase tú parádu skontrolovať. Mal by som z toho aj pekný zážitok, keby jeden hlupák tie krásne reprezentačné priestory nekazil už pri bráne. Matovič si tam zaparkoval veľký karavan haniaci premiéra a ja sa pýtam – kam chodia ľudia keď odhalia zlodejiny? Na políciu, či na parkovisko pred NR SR? Nuž, psychopatko asi nemá žiadne pádne argumenty ani dôkazy a preto sa znižuje na takéto činy hodné štvrtej cenovej.

Pozrite, vládni politici sa tu snažia každodenne vytvárať podmienky pre hladký priebeh predsedníctva a pre dobrú povesť Slovenska, zatiaľ čo druhí (opoziční) sedia na zadku a všetko komentujú. Čo si ten psychopat vôbec otvára ústa? Čo ten človek spravil pre túto krajinu, že si uzurpuje právo kaziť efekt celej NR SR a Bratislavského hradu počas summitu? Uvedomuješ si Igor, že koľko ľudí na týchto akciách pracuje? Neuvedomuješ, lebo si nikdy žiadnu normálnu prácu nerobil, celý život máš na ružiach ustlané, ale povedal by som, že to ti nedáva dôvod správať sa ako narušené decko, tak sa spamätaj.

Čo sa stane, ak bude psychopat v týchto aktivitách pokračovať? OĽaNO príde aj o tie hlasy, ktoré im ostali. Ako sa hovorilo pri Lipšicovi – karma je zdarma a to platí aj pre Matoviča. Agresívny štýl politiky sa nevypláca, no možno by aj v tomto kritickom štádiu pomohlo pridanie aspoň akej takej odbornosti, aj keď s momentálnym poslaneckým klubom OĽaNO sa tohto volič asi nedočká, lebo ak je naozaj za najväčšiu nádej považovaná Remišová, tak potom pán boh ochraňuj Slovensko v prípade vlády týchto pajácov.

Opatrenie zo strany vedenia NR SR v podobe zákazu využívania daného parkoviska je teda logické, ak nechceme, aby svet vedel, že máme v parlamente totálneho blázna. Okrem toho nevidím dôvod, prečo by si mal niekto robiť z parkoviska reklamnú plochu zdarma a okrádať tak občanov o ďalšie dane.

Maroš Šefčovič – kto by mu vlastne bol vyrovnaným oponentom?

14.01.2019

Je to určite pre R. Mistríka rana, že jeho doterajší volebný program – porážka Smeru-SD vo voľbách, by sa kandidatúrou Šefčoviča s určitosťou skomplikoval. Niektorí komentátori to popisujú úplne presne, ak nie je práve čo kritizovať na Smere, opozícia je úplne bez obsahu a týka sa to aj jej kandidátov v jednotlivých voľbách. Myslíme si, že sa v Čaputovej [...]

Vadia vám ceny energií? Pýtajte sa Dzurindu, nie Fica

13.12.2018

Je veľmi dojemné, ako sa posledné dni médiá úporne snažili presvedčiť občana o tom, že akým veľkým škandálom je zvyšovanie cien energií. Áno, nie je to vôbec dobré a ani nám sa to nepáči, ale na rozdiel od tendenčných novinárov si vidíme aj poza špičku nosa a tvrdíme, že vinníkom je Dzurinda a jeho vláda, nie Fico, alebo Pellegrini. Keby sme žili [...]

Dobré hospodárenie a silný sociálny štát – aj taká je vláda Smeru

06.12.2018

Je to už taká všeobecná mantra, že politika funguje na základe schémy, v ktorej pravica šetrí a uťahuje opasky, zatiaľ čo ľavica rozdáva a míňa peniaze našetrené pravicou. Opak ukázala napríklad škandinávska skúsenosť. Sociálni demokrati dokázali zo Švédska vytvoriť životaschopnú krajinu, ktorá dbá na silný sociálny štát, ale aj na dobré ekonomické [...]

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:39

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

tribunaludu

Pravda oslobodzuje

Štatistiky blogu

Počet článkov: 132
Celková čítanosť: 776373x
Priemerná čítanosť článkov: 5882x

Autor blogu

Kategórie