Založ si blog

Kto dnes volí Matoviča?

Ja vysoko pochybujem, že by sa takýto človek ku svojej voľbe priznal na kameru. Ak niekto volí človeka, ktorý je podozrivý z viacerých ekonomických podvodov, asi to bude len vďaka médiám, ktoré s týmto eventuálnym zločincom spolupracujú.

Dnešná tlačová konferencia údernej trojky Remišová, Rajtár, Matovič sa niesla vo veľmi podobnom duchu ako takmer všetky doterajšie tlačovky strán, ktoré títo demagógovia reprezentujú. Rozmeňme si to ale na drobné.

Remišová kritizuje Fica za to, že sa opovážil neodsudzovať vlastného ministra bez výsledkov riadneho vyšetrenia kauzy. A ak to Remišovej vadí tak sa pýtam: je podľa vás správne odsudzovať ľudí bez dôkazov? Je to normálne v tej demokracii, ktorou sa všetci oháňate? Podľa mňa by sa nikomu z tých pajácov, ktorí tam dnes stáli nepáčilo, keby ich niekto odvolal z pozície len preto, lebo o nich niečo povedal psychicky narušený politik tváriaci sa ako najsvätejší z najsvätejších. Pani Remišovej by som dal návrh: skúste sa najprv chvíľku vzdelávať predtým, ako znova zasadnete do parlamentných lavíc a budete reprezentovať ľudí, lebo takto len seba samú zhadzujete. A mimochodom, ak ste si takí istí v OĽaNO tým, že je Kaliňák vinný, tak prečo potom predpokladáte, že bude vyšetrovanie komplikované? Zvláštne tvrdenie.

Pán Rajtár, vaša politická kariéra vystrelila v momente, keď ste mladého a svojim spôsobom ešte trochu naivného človeka zneužili pre účely vlastného kariérneho rastu. Pri tom všetkom myslení na seba ste akosi pozabudli, že jeho život a kariéru ste týmto možno totálne poškodili. SaS v poslednej dobe už pôsobí ako celkom stabilná strana, len sa Sulíkovi čudujem, že si tam necháva takých pajácov ako ste vy alebo pán Galko. Obaja sa hodíte skôr k Matovičovi. A ešte jedna vec. Nehovorte prosím o Ficovom režime, veď sa tým vysmievate každému, kto reálny režim kultu osobnosti zažil a v takom režime by ste pred tými kamerami ani nemohli stáť – takže láskavo zachovajte kľud a neznevažujte tých ľudí, čo reálne trpeli.

Igora Matoviča asi netreba nejako bližšie prezentovať. Koniec koncov, všeobecný názor ľudí na jeho osobu nie je práve najpozitívnejší, práve naopak. Možno raz, keď sa z Matoviča stane chlap, tak odovzdá mandát, lebo veľmi dobre vie, že by tak podľa zákona mal urobiť.

Maroš Šefčovič – kto by mu vlastne bol vyrovnaným oponentom?

14.01.2019

Je to určite pre R. Mistríka rana, že jeho doterajší volebný program – porážka Smeru-SD vo voľbách, by sa kandidatúrou Šefčoviča s určitosťou skomplikoval. Niektorí komentátori to popisujú úplne presne, ak nie je práve čo kritizovať na Smere, opozícia je úplne bez obsahu a týka sa to aj jej kandidátov v jednotlivých voľbách. Myslíme si, že sa v Čaputovej [...]

Vadia vám ceny energií? Pýtajte sa Dzurindu, nie Fica

13.12.2018

Je veľmi dojemné, ako sa posledné dni médiá úporne snažili presvedčiť občana o tom, že akým veľkým škandálom je zvyšovanie cien energií. Áno, nie je to vôbec dobré a ani nám sa to nepáči, ale na rozdiel od tendenčných novinárov si vidíme aj poza špičku nosa a tvrdíme, že vinníkom je Dzurinda a jeho vláda, nie Fico, alebo Pellegrini. Keby sme žili [...]

Dobré hospodárenie a silný sociálny štát – aj taká je vláda Smeru

06.12.2018

Je to už taká všeobecná mantra, že politika funguje na základe schémy, v ktorej pravica šetrí a uťahuje opasky, zatiaľ čo ľavica rozdáva a míňa peniaze našetrené pravicou. Opak ukázala napríklad škandinávska skúsenosť. Sociálni demokrati dokázali zo Švédska vytvoriť životaschopnú krajinu, ktorá dbá na silný sociálny štát, ale aj na dobré ekonomické [...]

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

tribunaludu

Pravda oslobodzuje

Štatistiky blogu

Počet článkov: 132
Celková čítanosť: 776906x
Priemerná čítanosť článkov: 5886x

Autor blogu

Kategórie