Založ si blog

Kollárova mladá slečna

Z kauzy Čistý deň je spoločnosť už viac ako unavená. Vláda sa zariadenia zastáva, opozícia ho démonizuje. Pravda je pri zachovaní objektivity pravdepodobne niekde v strede a tento blog na rozdiel od niektorých článkov médií platených opozičnými stranami nemá v úmysle byť sudcom, ktorý má právo rozhodnúť o zaručenej pravde.

Boris Kollár je veľmi zaujímavým elementom na momentálnej politickej mape. Človek by bez informácii o jeho minulosti povedal, že ide o slušného človek s úprimnými úmyslami. Je to však pravdepodobne celé inak. Posledná kauza môj negatívny názor na neho nejak radikálne nemenila, skôr ho potvrdila a aj naďalej potvrdzuje.

Boris Kollár si ešte pred nejakým časom písal s jednou zo slečien, ktoré patria medzi klientov predmetného zariadenia. Boris si pri tom v konverzácii dovoľoval naozaj veľmi výrazné úlety, na ktoré sme zvyknutí skôr z konverzácii ľudí v puberte bez predchádzajúcej sexuálnej skúsenosti. Čo už, Boris zjavne ešte nedospel, ale nevadí.

Ešte väčším paradoxom je, že sa vďaka zverejnenej komunikácii Kollára so slečnou potvrdzuje staré známe „vodu kázať, víno piť“. Boris Kollár je jedným z najväčších zástancov odobratia licencie Čistému dňu, lebo mu príde už len pomyslenie na sexuálny kontakt dospelého s deťmi naozaj hnusné – podobne ako aj nám ostatným, ktorí v sebe máme aspoň štipku normálnosti. Borisove správanie v súkromí však nezodpovedá jeho názorom vyjadrovaným oficiálne na verejnosti.

Dnes už bol na tlačovej besede Boris viditeľné nervózny… tak čo Boris, čo sa deje?

Maroš Šefčovič – kto by mu vlastne bol vyrovnaným oponentom?

14.01.2019

Je to určite pre R. Mistríka rana, že jeho doterajší volebný program – porážka Smeru-SD vo voľbách, by sa kandidatúrou Šefčoviča s určitosťou skomplikoval. Niektorí komentátori to popisujú úplne presne, ak nie je práve čo kritizovať na Smere, opozícia je úplne bez obsahu a týka sa to aj jej kandidátov v jednotlivých voľbách. Myslíme si, že sa v Čaputovej [...]

Vadia vám ceny energií? Pýtajte sa Dzurindu, nie Fica

13.12.2018

Je veľmi dojemné, ako sa posledné dni médiá úporne snažili presvedčiť občana o tom, že akým veľkým škandálom je zvyšovanie cien energií. Áno, nie je to vôbec dobré a ani nám sa to nepáči, ale na rozdiel od tendenčných novinárov si vidíme aj poza špičku nosa a tvrdíme, že vinníkom je Dzurinda a jeho vláda, nie Fico, alebo Pellegrini. Keby sme žili [...]

Dobré hospodárenie a silný sociálny štát – aj taká je vláda Smeru

06.12.2018

Je to už taká všeobecná mantra, že politika funguje na základe schémy, v ktorej pravica šetrí a uťahuje opasky, zatiaľ čo ľavica rozdáva a míňa peniaze našetrené pravicou. Opak ukázala napríklad škandinávska skúsenosť. Sociálni demokrati dokázali zo Švédska vytvoriť životaschopnú krajinu, ktorá dbá na silný sociálny štát, ale aj na dobré ekonomické [...]

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

tribunaludu

Pravda oslobodzuje

Štatistiky blogu

Počet článkov: 132
Celková čítanosť: 778438x
Priemerná čítanosť článkov: 5897x

Autor blogu

Kategórie