Založ si blog

Prezident Kiska mlčí, lebo mu je prednejšia lyžovačka

Vražda novinára, spory v koalícii, policajný prezident, minister vnútra a premiér snáď ani nespávajú a aj tak na nich niektoré skupiny v spoločnosti doslova nakladajú. A čo robí hrdina týchto skupín? Lyžuje sa. Tak spája ľudí na Slovensku? To je ten dobrý anjel a najlepší prezident?

Liberálna kaviareň a kiskomédiá tu už pomaly začali teoretizovať o tom, že náš najlepší pán prezident sa cíti byť v nebezpečí a preto sa ukryl niekde, kde na neho zlá talianska mafia nebude môcť dosiahnuť. Ľudia, bol by som aj vulgárnejší, ale nemôžem. Zbláznili ste sa? To nikomu nevadí, že na Slovensku sa odohráva jedna z najzávažnejších káuz novodobej histórie a prezidentovi je zjavne prednejšia dovolenka? V akej krajine je toto normálne? Potvrdzuje to domnienku, že tento prezident má radšej svoju druhú vlasť – júesej.

Ľudia, ktorí iných s inými názormi označujú za ovce, sa sami správajú ako ovce. Ste úplne nekritickí. Ak by v tomto momente nebol na Slovensku premiér a nekomunikoval by, vychádzali by o tom články, mladí ľudia by o tom písali na sociálnych sieťach a doslova by premiéra ničili. Ako to, že tí, čo sú tak strašne nezávislí a neovplyvňovaní, teraz mlčia?

Hlavne, že sú už všetci poprihlasovaní na protirežimné pochody, ale nemajú ani gule na to, aby napísali, že prezident má byť na Slovensku. Ako keby ani neexistoval.

Kritika žiadna, práve naopak. Na sociálnych sieťach vznikajú skupiny a udalosti vyzývajúce prezidenta k tomu, „aby nás v tom nenechával“. Je snáď on nejaký boh, spasiteľ? Celé to vnímam len ako jeho reklamu. Po nejakom čase sa tu objaví ako veľký anjel a ochranca a tieto nekriticky zmýšľajúce osoby sa z neho pôjdu rozpustiť.

Hanba národa títo ľudia. Je veľmi zlé, že bol zavraždený novinár, no ešte horšie je, že mladí ľudia, moji rovesníci, skáču na lep politikom, ktorí sa z toho snažia vytĺcť politický kapitál. Kedy si už konečne uvedomíte, že to vy podliehate propagande? Nie malej, nie národnej, ale medzinárodnej! Spamätajte sa, správate sa ako keby ste boli Kiskove stádo, pri tom mnohí ani len nie ste jeho voličmi!

Maroš Šefčovič – kto by mu vlastne bol vyrovnaným oponentom?

14.01.2019

Je to určite pre R. Mistríka rana, že jeho doterajší volebný program – porážka Smeru-SD vo voľbách, by sa kandidatúrou Šefčoviča s určitosťou skomplikoval. Niektorí komentátori to popisujú úplne presne, ak nie je práve čo kritizovať na Smere, opozícia je úplne bez obsahu a týka sa to aj jej kandidátov v jednotlivých voľbách. Myslíme si, že sa v Čaputovej [...]

Vadia vám ceny energií? Pýtajte sa Dzurindu, nie Fica

13.12.2018

Je veľmi dojemné, ako sa posledné dni médiá úporne snažili presvedčiť občana o tom, že akým veľkým škandálom je zvyšovanie cien energií. Áno, nie je to vôbec dobré a ani nám sa to nepáči, ale na rozdiel od tendenčných novinárov si vidíme aj poza špičku nosa a tvrdíme, že vinníkom je Dzurinda a jeho vláda, nie Fico, alebo Pellegrini. Keby sme žili [...]

Dobré hospodárenie a silný sociálny štát – aj taká je vláda Smeru

06.12.2018

Je to už taká všeobecná mantra, že politika funguje na základe schémy, v ktorej pravica šetrí a uťahuje opasky, zatiaľ čo ľavica rozdáva a míňa peniaze našetrené pravicou. Opak ukázala napríklad škandinávska skúsenosť. Sociálni demokrati dokázali zo Švédska vytvoriť životaschopnú krajinu, ktorá dbá na silný sociálny štát, ale aj na dobré ekonomické [...]

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

tribunaludu

Pravda oslobodzuje

Štatistiky blogu

Počet článkov: 132
Celková čítanosť: 776810x
Priemerná čítanosť článkov: 5885x

Autor blogu

Kategórie