Kiskova firma pochybila, no nevadí

12. septembra 2017, tribunaludu, Nezaradené

Nemám za cieľ tváriť sa, že pochybenie Kiskovej firmy je najzávažnejším prešľapom v histórii kriminalistiky a plne súhlasím s interpretáciou, že vzhľadom na rýchlu reakciu firmy nešlo o trestný čin. Prekvapuje ma však malá zanietenosť novinárov. Potvrdzujú tým len dvojaký meter, ktorý majú na politikov.

Niektorí novinári totižto majú napojenie na všelijaké zdroje, tí zdatnejší možno dokonca na zdroje pochádzajúce z prostredia tajnej služby. Vzhľadom na to je pre mňa len veľmi ťažko uveriteľné, že sa o kontrole v Kiskovej firme dozvedajú až teraz. Ak to niekto tvrdí, je to kategorický blud.

Pokiaľ by sa jednalo o hocijakého člena vlády, jeho rodinného príslušníka, člena vládnej strany, alebo poslanca NR SR za vládne strany, novinári by reagovali ešte počas kontroly a zaručene by dopredu poznali jej výsledok. Opozícia by sa začala dušovať ako sú všetci vinní na čele s premiérom Ficom a následne by zvolala minimálne 2 schôdze o odvolávaní ministrov a to by spravila aj v prípade, keby sa jednalo len napríklad o kamarátku sesternice kamarátky ženy jedného z nich. Určite by tam našli nejaké spojenie a ministra by do väzby cez médiá poslali hneď a bez súdu. Veď kto je vinný, to vie najlepšie Matovič, Blahová, Remišová, Rajtár a veľké množstvo im podobných trtkov.

V tomto prípade si však novinári veľmi objektívne počkali a až po celom procese nám oznámili, že anjelik peniažky vrátil a celý zlatučký a vysmiaty sa vrátil do svojho kráľovského (kráľom ho nazývajú v scientologickej obci) paláca. Všetci sa tešme z toho akého vzorného a slušného človeka sme si zvolili do paláca!

Zobuďme sa, táto neobjektivita novinárov považujúcich Kisku za boha je už trápna!