Založ si blog

A čo takéto otázky Monika Tódová?

Monika Tódová pohladkala svojho bývalého kolegu a kamaráta Romana Krpelana v rozhovore pre Denník N. Krpelan je teraz hovorca prezidenta Kisku. Má za ušami, ale jeho kamarátka Monika sa rozhodla, že si to nebude všímať.

Na smiech bolo už len to, že v celom rozhovore Krpelanovi, s ktorým roky šúchali lavice v SMEčku, vykala. Chápete? Poznáte sa roky, chodíte spolu na pivo, každý deň sa normálne bavíte, ale pred čitateľmi predstierate zdvorilostné vykanie. Celý rozhovor totálny a škandalózny trapas. Monika Tódová dáva ostré otázky odpísanému Kaliňákovi, ale pri Krpelanovi je zmierlivá, aby si nepohnevala kamaráta, alebo ich spoločných donorov. A čo takéto otázky Monika Tódová?

Pán Krpelan, ako ste mohli roky písať o prešľapoch politikov a pritom Vy sám ste spoločne so svojou vtedajšou svokrou (vtedy viceprimátorkou hlavného mesta) ulúpili zopár drobných nájomný byt?

Pán Krpelan, prečo ste to nepovedali svojim kolegom?

Nepovažujete to prešľap, ktorý vás neoprávňuje k moralizovaniu?

Pán Krpelan, prichádzali ste do styku a spolupracovali ste niekedy s pánom Výbohom, resp. s ľuďmi z jeho okolia?

V čom spočívala táto spolupráca? Bolo s touto spoluprácou spojené aj finančné plnenie?

Pán Krpelan, nemali by ste sa  celej redakcii ospravedlniť za to, že ako zástupca šéfredaktora SME ste profesionálne zlyhali?

Pán Krpelan, skutočne hovoríte pravdu kolegyni Tódovej o tom, že pán Kiska pozná scientológiu len cez osobu Toma Cruisa a nikdy nič viac o nej nepočul? Odprisahali by ste to na zdravie svojich detí?

Pán Krpelan, prečo odmietate zverejniť výšku vášho platu a aj osobného príplatku príplatok, vrátane odmien a ďalšie náležitosti, resp. aký máte osobný plat?

Pán Krpelan, chodievate vždy v nedeľu z Bratislavy do Popradu, ako pri poslednej ceste pána prezidenta vlakom, aby ste odprevádzali prezidenta z domu ? Je to služobná cesta, alebo je to súkromná cesta?

Pán Krpelan, koľko peňazí ste zarábali za spoluprácu s ministerstvom zdravotníctva?

Maroš Šefčovič – kto by mu vlastne bol vyrovnaným oponentom?

14.01.2019

Je to určite pre R. Mistríka rana, že jeho doterajší volebný program – porážka Smeru-SD vo voľbách, by sa kandidatúrou Šefčoviča s určitosťou skomplikoval. Niektorí komentátori to popisujú úplne presne, ak nie je práve čo kritizovať na Smere, opozícia je úplne bez obsahu a týka sa to aj jej kandidátov v jednotlivých voľbách. Myslíme si, že sa v Čaputovej [...]

Vadia vám ceny energií? Pýtajte sa Dzurindu, nie Fica

13.12.2018

Je veľmi dojemné, ako sa posledné dni médiá úporne snažili presvedčiť občana o tom, že akým veľkým škandálom je zvyšovanie cien energií. Áno, nie je to vôbec dobré a ani nám sa to nepáči, ale na rozdiel od tendenčných novinárov si vidíme aj poza špičku nosa a tvrdíme, že vinníkom je Dzurinda a jeho vláda, nie Fico, alebo Pellegrini. Keby sme žili [...]

Dobré hospodárenie a silný sociálny štát – aj taká je vláda Smeru

06.12.2018

Je to už taká všeobecná mantra, že politika funguje na základe schémy, v ktorej pravica šetrí a uťahuje opasky, zatiaľ čo ľavica rozdáva a míňa peniaze našetrené pravicou. Opak ukázala napríklad škandinávska skúsenosť. Sociálni demokrati dokázali zo Švédska vytvoriť životaschopnú krajinu, ktorá dbá na silný sociálny štát, ale aj na dobré ekonomické [...]

pellegrini korčok, tv markíza, debata

Posledný prieskum SANEP pred prezidentskými voľbami: Najskôr tesné, potom jasné

19.03.2024 12:30

Hlavnými favoritmi slovenských prezidentských volieb zostávajú Peter Pellegrini a Ivan Korčok. Ako ďaleko je od nich Štefan Harabin?

Bratislava protivládny protest rtvs

Pod hromadnú pripomienku liberálov k zmenám v RTVS sa podpísalo vyše 11 000 ľudí

19.03.2024 12:14

Návrh zákona nerozdeľuje súčasnú RTVS, mení však kreovanie orgánov telerozhlasu.

čaputová, pavel

Čaputová po schôdzke s Pavlom: Vzťahy medzi ČR a SR sú predurčené k blízkosti. Našu spoluprácu však treba budovať a upevňovať

19.03.2024 11:40

Prezidentka Zuzana Čaputová sa počas návštevy Prahy stretla so svojím českým náprotivkom Petrom Pavlom.

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

tribunaludu

Pravda oslobodzuje

Štatistiky blogu

Počet článkov: 132
Celková čítanosť: 776380x
Priemerná čítanosť článkov: 5882x

Autor blogu

Kategórie