Založ si blog

Spolupráca (pod)platených učiteľov a pravicových médií

Po skúsenostiach s Trumpom, s ĽS-NS, s Brexitom, s Kotlebovým zvolením za župana, s Kollárovým skokom do parlamentu a s mnohými inými volebnými prekvapeniami dnes mainstreamovým médiám verí asi málokto. Minimálne je tak tomu v oblasti politiky, ktorú médiá momentálne len a len špinia.

Tieto nezmyselné, malé a zanedbateľné protesty učiteľov sú len príkladom dôkazu, že médiá sú skorumpované. Inak si neviem vysvetliť prečo je protest 2% učiteľov médiami opisovaný ako štrajk a ospevovaný ako revolúcia.

Spamätajme sa, ľudia, títo učitelia chodia protestovať v prvom rade preto, lebo dostali všimné od podvodníka Matoviča. Nie je tu ani len najmenšia známka úprimnosti. Pomoc tým deťom, ktoré sedia v školských laviciach Crmomana absolútne nezaujíma, zaujíma ho len jeho plná peňaženka. Mimochodom, vedeli ste že má nadštandardné vzťahy s novinármi z Denníka N a zo SMEčka? Chcel by som vedieť, čo by na to povedali ovce čítajúce tieto periodiká.

Zhodnoťme si výsledky stupňovaného štrajku tejto trápnej iniciatívy. Predstavené to bolo vo veľkom štýle, Markíza s JOJ sa z toho išli rozplakať ako dojímavo sa tento mastný pán zaujíma o deti a čo z toho bolo? Zapojených možno 2,5 % škôl a zúčastnených 2 % učiteľov. K tomu ešte prihliadajme aj na predčasné ukončenie z dôvodu všeobecného neúspechu a už sa môžeme len pýtať, že prečo nás ide zas Crmoman otravovať s niečím, čo nás ako spoločnosť absolútne netrápi resp. v čo neveríme.

Lampiónový sprievod nemá žiaden zmysel a je zas určený len tomu malému ovčiemu stádu, ktoré týmto podvodníkom verí. Proti čomu sa dnes pochoduje? Proti zvyšujúcej sa modernizácii školstva, alebo proti zvyšujúcim sa platom učiteľov? Alebo nebodaj proti tomu, že tento rok po dlhom čase na žiadny z hlavných predmetov nechýbali učebnice?

Školstvo teda normálne pracuje a dokonca celkom prospešne a intenzívne. Je len súčasťou marketingovej kampane OĽaNO špiniť ho a Crmoman je osobou, ktorá toto pošpinenie vykonáva. Koľko ešte budeme tohto pajáca Matoviča trpieť vo verejnom dianí? Snáď sa umúdrime a bude to čo najmenej.

Maroš Šefčovič – kto by mu vlastne bol vyrovnaným oponentom?

14.01.2019

Je to určite pre R. Mistríka rana, že jeho doterajší volebný program – porážka Smeru-SD vo voľbách, by sa kandidatúrou Šefčoviča s určitosťou skomplikoval. Niektorí komentátori to popisujú úplne presne, ak nie je práve čo kritizovať na Smere, opozícia je úplne bez obsahu a týka sa to aj jej kandidátov v jednotlivých voľbách. Myslíme si, že sa v Čaputovej [...]

Vadia vám ceny energií? Pýtajte sa Dzurindu, nie Fica

13.12.2018

Je veľmi dojemné, ako sa posledné dni médiá úporne snažili presvedčiť občana o tom, že akým veľkým škandálom je zvyšovanie cien energií. Áno, nie je to vôbec dobré a ani nám sa to nepáči, ale na rozdiel od tendenčných novinárov si vidíme aj poza špičku nosa a tvrdíme, že vinníkom je Dzurinda a jeho vláda, nie Fico, alebo Pellegrini. Keby sme žili [...]

Dobré hospodárenie a silný sociálny štát – aj taká je vláda Smeru

06.12.2018

Je to už taká všeobecná mantra, že politika funguje na základe schémy, v ktorej pravica šetrí a uťahuje opasky, zatiaľ čo ľavica rozdáva a míňa peniaze našetrené pravicou. Opak ukázala napríklad škandinávska skúsenosť. Sociálni demokrati dokázali zo Švédska vytvoriť životaschopnú krajinu, ktorá dbá na silný sociálny štát, ale aj na dobré ekonomické [...]

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaň nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

tribunaludu

Pravda oslobodzuje

Štatistiky blogu

Počet článkov: 132
Celková čítanosť: 776812x
Priemerná čítanosť článkov: 5885x

Autor blogu

Kategórie