Založ si blog

Kiskova firma pochybila, no nevadí

Nemám za cieľ tváriť sa, že pochybenie Kiskovej firmy je najzávažnejším prešľapom v histórii kriminalistiky a plne súhlasím s interpretáciou, že vzhľadom na rýchlu reakciu firmy nešlo o trestný čin. Prekvapuje ma však malá zanietenosť novinárov. Potvrdzujú tým len dvojaký meter, ktorý majú na politikov.

Niektorí novinári totižto majú napojenie na všelijaké zdroje, tí zdatnejší možno dokonca na zdroje pochádzajúce z prostredia tajnej služby. Vzhľadom na to je pre mňa len veľmi ťažko uveriteľné, že sa o kontrole v Kiskovej firme dozvedajú až teraz. Ak to niekto tvrdí, je to kategorický blud.

Pokiaľ by sa jednalo o hocijakého člena vlády, jeho rodinného príslušníka, člena vládnej strany, alebo poslanca NR SR za vládne strany, novinári by reagovali ešte počas kontroly a zaručene by dopredu poznali jej výsledok. Opozícia by sa začala dušovať ako sú všetci vinní na čele s premiérom Ficom a následne by zvolala minimálne 2 schôdze o odvolávaní ministrov a to by spravila aj v prípade, keby sa jednalo len napríklad o kamarátku sesternice kamarátky ženy jedného z nich. Určite by tam našli nejaké spojenie a ministra by do väzby cez médiá poslali hneď a bez súdu. Veď kto je vinný, to vie najlepšie Matovič, Blahová, Remišová, Rajtár a veľké množstvo im podobných trtkov.

V tomto prípade si však novinári veľmi objektívne počkali a až po celom procese nám oznámili, že anjelik peniažky vrátil a celý zlatučký a vysmiaty sa vrátil do svojho kráľovského (kráľom ho nazývajú v scientologickej obci) paláca. Všetci sa tešme z toho akého vzorného a slušného človeka sme si zvolili do paláca!

Zobuďme sa, táto neobjektivita novinárov považujúcich Kisku za boha je už trápna!

Maroš Šefčovič – kto by mu vlastne bol vyrovnaným oponentom?

14.01.2019

Je to určite pre R. Mistríka rana, že jeho doterajší volebný program – porážka Smeru-SD vo voľbách, by sa kandidatúrou Šefčoviča s určitosťou skomplikoval. Niektorí komentátori to popisujú úplne presne, ak nie je práve čo kritizovať na Smere, opozícia je úplne bez obsahu a týka sa to aj jej kandidátov v jednotlivých voľbách. Myslíme si, že sa v Čaputovej [...]

Vadia vám ceny energií? Pýtajte sa Dzurindu, nie Fica

13.12.2018

Je veľmi dojemné, ako sa posledné dni médiá úporne snažili presvedčiť občana o tom, že akým veľkým škandálom je zvyšovanie cien energií. Áno, nie je to vôbec dobré a ani nám sa to nepáči, ale na rozdiel od tendenčných novinárov si vidíme aj poza špičku nosa a tvrdíme, že vinníkom je Dzurinda a jeho vláda, nie Fico, alebo Pellegrini. Keby sme žili [...]

Dobré hospodárenie a silný sociálny štát – aj taká je vláda Smeru

06.12.2018

Je to už taká všeobecná mantra, že politika funguje na základe schémy, v ktorej pravica šetrí a uťahuje opasky, zatiaľ čo ľavica rozdáva a míňa peniaze našetrené pravicou. Opak ukázala napríklad škandinávska skúsenosť. Sociálni demokrati dokázali zo Švédska vytvoriť životaschopnú krajinu, ktorá dbá na silný sociálny štát, ale aj na dobré ekonomické [...]

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

tribunaludu

Pravda oslobodzuje

Štatistiky blogu

Počet článkov: 132
Celková čítanosť: 776808x
Priemerná čítanosť článkov: 5885x

Autor blogu

Kategórie