Založ si blog

Sorosove dievčatá – Merkelová, Mayová. . .

Čo majú spoločné nemecká kancelárka, britská premiérka a litovská prezidentka? Viac, ako by ste si mysleli! Mnoho médií a verejne činných osôb nás tu kŕmi rečami o konšpiračných teóriách, no kto je tu v skutočnosti ten, kto zatajuje až priveľmi zásadné skutočnosti? Snaží sa tu niekto nebodaj rozložiť Európu? Alebo žeby to bol útok na všetko tradičné a národné?

Angela Merkelová, Theresa Mayová a Dalia Grybauskaiteová sú tri významné političky, z ktorých minimálne dve hýbu súčasným svetom naozaj výrazne. Tá tretia sa pre zmenu tvári, že Rusko ako „hrozba“ Pobaltie ohrozuje tak veľmi, že už tam pomaly bez NATO ani nemôžu dýchať.

Všetky tri spolu študovali program v Inštitúte medzinárodných ekonomických vzťahov vo Washingtone, odkiaľ sa presunuli naspäť do Európy. Nie je tajomstvom, že je tento inštitút v rukách liberálnych síl a do nezanedbateľnej miery financovaný Georgeom Sorosom.

Pokiaľ niekto tvrdí, že USA nezasahuje do vnútorných záležitostí Európy, je to čistá lož. Pokiaľ dnes počujete slovo propaganda, napadne vás vďaka masívnej masáži médií len Rusko. Ale kto tu v skutočnosti robí propagandu? Používame v bežnej reči snáď ruské výrazy? Nie, rozšírili sa nám tu anglické a potom si naši starí rodičia ani nemôžu poriadne vypočuť správy, alebo rádio, lebo niektorým slovám nerozumejú. Alebo, jeme tu v amerických McDonaldoch, alebo v ruských? Či sa to niekomu páči, alebo nie, USA sa snaží ovplyvňovať Európu a nie je to v poriadku.

George Soros a USA to robia naozaj dobre, vyškolia si politikov, uchytia si ich ešte v relatívne mladom veku a potom im už ostáva len dať im dostatočné peniaze na kampaň, podporu mimovládok, médií a podobne, no a cesta za efektívnym ovplyvňovaním politickej situácie v Európe je započatá.

Inak to nie je ani s Kiskom. Nie len on a ľudia okolo neho, no dokonca aj hlavní organizátori protestov za „slušné“ Slovensko sú veľmi dobre vyškolení na to, aby napĺňali ciele určené a nariadené spoza Atlantiku.

Maroš Šefčovič – kto by mu vlastne bol vyrovnaným oponentom?

14.01.2019

Je to určite pre R. Mistríka rana, že jeho doterajší volebný program – porážka Smeru-SD vo voľbách, by sa kandidatúrou Šefčoviča s určitosťou skomplikoval. Niektorí komentátori to popisujú úplne presne, ak nie je práve čo kritizovať na Smere, opozícia je úplne bez obsahu a týka sa to aj jej kandidátov v jednotlivých voľbách. Myslíme si, že sa v Čaputovej [...]

Vadia vám ceny energií? Pýtajte sa Dzurindu, nie Fica

13.12.2018

Je veľmi dojemné, ako sa posledné dni médiá úporne snažili presvedčiť občana o tom, že akým veľkým škandálom je zvyšovanie cien energií. Áno, nie je to vôbec dobré a ani nám sa to nepáči, ale na rozdiel od tendenčných novinárov si vidíme aj poza špičku nosa a tvrdíme, že vinníkom je Dzurinda a jeho vláda, nie Fico, alebo Pellegrini. Keby sme žili [...]

Dobré hospodárenie a silný sociálny štát – aj taká je vláda Smeru

06.12.2018

Je to už taká všeobecná mantra, že politika funguje na základe schémy, v ktorej pravica šetrí a uťahuje opasky, zatiaľ čo ľavica rozdáva a míňa peniaze našetrené pravicou. Opak ukázala napríklad škandinávska skúsenosť. Sociálni demokrati dokázali zo Švédska vytvoriť životaschopnú krajinu, ktorá dbá na silný sociálny štát, ale aj na dobré ekonomické [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

tribunaludu

Pravda oslobodzuje

Štatistiky blogu

Počet článkov: 132
Celková čítanosť: 776911x
Priemerná čítanosť článkov: 5886x

Autor blogu

Kategórie