Založ si blog

Pohoda vs. Levočská púť. Liberálna mediálna propaganda.

Médiá dávajú väčší priestor festivalu Pohoda, ktorý má len zlomok účastníkov oproti Levočskej púti. Už len na tomto príklade je možné jednoznačne ukázať, že násilné šírenie liberálnych myšlienok pomocou médií a mimovládnych organizácii je riadené a cielené. A médiá sú v tom zamotané až po krk. Takéto niečo je v demokratickej spoločnosti vyslovene neprijateľné. Médiá majú veľký vplyv na mienku a hodnotové vybavenie ľudí a je veľmi smutné, že pred ľuďmi propagujú len „vyvolené“ hodnoty. Je to vlastne ako v totalite. No a živý príklad je presne z tohto víkendu, kedy všetci tí liberáli ukázali „ fuckera“ na fotku známeho politika Blahu, ktorý si dovolil Pohodu skritizovať. Nuž, totalitne zmýšľajúci ľudia také niečo neodpúšťajú.



Festival Pohoda tento rok navštívi približne 30 tisíc ľudí. Ja osobne na festivaly chodím zabávať sa, vypočuť si dobrú hudbu a bezprostredne sa zoznámiť s ďalšími ľuďmi. Tento festival je však čím ďalej, tým menej o hudbe a je mi veľmi ľúto, že musím najväčší slovenský festival označiť za politický.
Pravidelne sa stáva, že „liberálne“ proamerické a prokiskovské mediálne odpady robia reklamu niečomu, čo nestojí ani za zmienku. Napríklad tie známe protesty učiteľov, ktoré tieto odpadové plátky označovali za štrajk, pri tom sa ho zúčastnilo len cca. 1 % učiteľov. Rovnako tak aj protesty zdravotných sestier dostali mediálnu reklamu a pozornosť, ktorá vôbec nebola na mieste. Protesty za slušné Slovensko sú ďalším svetlým príkladom. Je až neuveriteľné, ako médiá dokážu urobiť z 15 tisícovej účasti 65 tisícovú a ľudia (mimochodom presne typický typ človeka, čo ide na Pohodu za politikou) to zožerú – nekriticky a bez zamyslenia sa.

Pohoda presne takto isto dostáva mediálnu pozornosť a nie je mi úplne zrejmé, že prečo by mala v takej miere zaujať redaktorov, pokiaľ by boli objektívni. Pokiaľ sa médiá chcú hrať na nezávislé, nech nám vysvetlia, že prečo ich nezaujala Levočská púť, na ktorej sa zúčastnilo až 500 tisíc ľudí. Akcia má rovnako medzinárodný formát.

Rozdiel je v tom, že zatiaľ čo Pohoda šíri tie „správne“ – liberálne hodnoty, Levočská púť je o hodnotách kresťanských a tradičných. A to sa už sekte médií a mimovládok nepáči. Je predsa ich cieľom, resp. cieľom amerických nadácii, čo ich platia, mediálnou propagandou z nás dostať všetko tradičné a naviesť nás na jedinú správnu cestu – cestu násilného liberalizmu. Je to naozaj veľmi podobné totalite.

Čo je ešte viac na zamyslenie? Na Pohodu chodia ľuďom vtláčať do hlavy liberálnu ideológiu rôzni hostia, z ktorých niektorí sú naozaj prešľap. O ľuďoch ako Kiska, Hríb, dokonca aj Bezák, sa asi nemusíme rozprávať. Diskusné stany, v ktorých Hríb „akože nestranne“ vedie diskusné panely s rôznymi hosťami, sú neskutočne trápne. Zlé Slovensko, zlé Rusko, skvelá Amerika a ešte lepší migranti, gayovia, lesby a multikulti. Áno, aj o tomto je Pohoda. Neskutočná ideologická propaganda, ktorá má ďaleko od normálneho hudobného festivalu. No a najväčšia čerešnička na torte je proamerická a vyslovene nechutná skupina Pussy Riot. Nech sa každému páči, čo uzná za vhodné, ale to, čo spravili v tom kostole, je hodné odsúdenia a zo strany liberálov ešte viac. Bol tým totižto vyjadrený dešpekt k hodnotám iných ľudí. Toto má byť akože to cool? Veď tým Kaščák uráža svoju vlastnú inteligenciu. A to ani nehovorím o tom, že títo ľudia opäť a pre účely tejto propagandy zneužili Kuciakovu smrť.

Na záver je potrebné skonštatovať, že je pochvaly hodné, že sa aspoň ďalší dvaja ústavní činitelia správajú reprezentatívne a nechodia na festivaly s jednou ideológiou, ktorá je pre kruh kmeňových fanúšikov Ameriky, Kisku a Pohody, nedotknuteľná. Premiér Pellegrini sa dokonca zúčastnil Levočskej púte a to bezprostredne a bez zbytočnej propagandy.

Maroš Šefčovič – kto by mu vlastne bol vyrovnaným oponentom?

14.01.2019

Je to určite pre R. Mistríka rana, že jeho doterajší volebný program – porážka Smeru-SD vo voľbách, by sa kandidatúrou Šefčoviča s určitosťou skomplikoval. Niektorí komentátori to popisujú úplne presne, ak nie je práve čo kritizovať na Smere, opozícia je úplne bez obsahu a týka sa to aj jej kandidátov v jednotlivých voľbách. Myslíme si, že sa v Čaputovej [...]

Vadia vám ceny energií? Pýtajte sa Dzurindu, nie Fica

13.12.2018

Je veľmi dojemné, ako sa posledné dni médiá úporne snažili presvedčiť občana o tom, že akým veľkým škandálom je zvyšovanie cien energií. Áno, nie je to vôbec dobré a ani nám sa to nepáči, ale na rozdiel od tendenčných novinárov si vidíme aj poza špičku nosa a tvrdíme, že vinníkom je Dzurinda a jeho vláda, nie Fico, alebo Pellegrini. Keby sme žili [...]

Dobré hospodárenie a silný sociálny štát – aj taká je vláda Smeru

06.12.2018

Je to už taká všeobecná mantra, že politika funguje na základe schémy, v ktorej pravica šetrí a uťahuje opasky, zatiaľ čo ľavica rozdáva a míňa peniaze našetrené pravicou. Opak ukázala napríklad škandinávska skúsenosť. Sociálni demokrati dokázali zo Švédska vytvoriť životaschopnú krajinu, ktorá dbá na silný sociálny štát, ale aj na dobré ekonomické [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

tribunaludu

Pravda oslobodzuje

Štatistiky blogu

Počet článkov: 132
Celková čítanosť: 778564x
Priemerná čítanosť článkov: 5898x

Autor blogu

Kategórie