Založ si blog

Iný názor = bomba od Matoviča?

Po udalostiach súvisiacich s pobytom občianskej aktivistky známej z protestov proti Gorile v nemocnici sa mi v hlave otvára otázka, že kto si vlastne v tejto spoločnosti môže vyjadriť vlastný názor.

Zatiaľ čo sa vládne strany musia zaoberať zabezpečovaním hladkého priebehu nášho predsedníctva, riadením štátu a organizovaním rôznych diplomatických udalostí, opozícia vypĺňa svoj čas hecovaním svojich oviec. Prečo ovce? – protestujúci ľudia (našťastie sa ich pred Bonaparte s Matovičom stretáva minimum) si neuvedomujú niektoré kauzy, ktoré má ich líder za sebou. Alena Krempaská sa práve preto objavuje pred Bonaparte. Neprotestuje predsa v prospech Kaliňáka, ale v neprospech Matoviča. A v tom, že Matovič nemá morálne právo viesť takéto protesty, s ňou plne súhlasím. Igorko, veď si ešte nevysvetlil vlastné zlodejiny – takže, ako ty rád hovoríš – zlodej kričí chyťte zlodeja.

Pokiaľ by Alena kričala v prospech Matoviča, všetci z jeho gangu by ju mali za veľkú osobnosť. No akonáhle si dovolila podotknúť jeho minulosť, skončila v nemocnici s podozrením na otras mozgu po celkom slušnej mastenici. Tak Igor, kto je tu zločinec a mafián? Používaš stratégie mafiánov z 90. rokov a neštíti sa ti ani o deň na to vystúpiť naživo na tlačovej konferencii. Z takého politika, ako si ty, je slušným ľuďom na vracanie. Ty obviňuješ Danka z neúcty k ženám? Ty si ideš otvárať ústa o ľudských právach? Ty sa nazývaš slušným človekom? Kúp si radšej zrkadlo a pozri sa, aký odpad ostal z tvojho charakteru.

Verím, že tento prípad nabudúce dvihne viac ľudí a pôjdu spolu s Alenou Igorovi vysvetliť, kde je jeho miesto. Nie je sa predsa čoho báť, lebo tých 300 ľudí, čo mu tam chodí, by nepostačilo ani na protest v San Maríne.

Záverom by som rád Alene zaželal skoré uzdravenie zo zranení, ktoré utrpela. Igorovi a jeho podporovateľom by som tiež rád zaželal skoré uzdravenie, ale z rôznych psychických chorôb, ktoré majú. Dúfam, že v budúcnosti už nikdy nebudeme svedkami takéhoto nehanebného konania.

Maroš Šefčovič – kto by mu vlastne bol vyrovnaným oponentom?

14.01.2019

Je to určite pre R. Mistríka rana, že jeho doterajší volebný program – porážka Smeru-SD vo voľbách, by sa kandidatúrou Šefčoviča s určitosťou skomplikoval. Niektorí komentátori to popisujú úplne presne, ak nie je práve čo kritizovať na Smere, opozícia je úplne bez obsahu a týka sa to aj jej kandidátov v jednotlivých voľbách. Myslíme si, že sa v Čaputovej [...]

Vadia vám ceny energií? Pýtajte sa Dzurindu, nie Fica

13.12.2018

Je veľmi dojemné, ako sa posledné dni médiá úporne snažili presvedčiť občana o tom, že akým veľkým škandálom je zvyšovanie cien energií. Áno, nie je to vôbec dobré a ani nám sa to nepáči, ale na rozdiel od tendenčných novinárov si vidíme aj poza špičku nosa a tvrdíme, že vinníkom je Dzurinda a jeho vláda, nie Fico, alebo Pellegrini. Keby sme žili [...]

Dobré hospodárenie a silný sociálny štát – aj taká je vláda Smeru

06.12.2018

Je to už taká všeobecná mantra, že politika funguje na základe schémy, v ktorej pravica šetrí a uťahuje opasky, zatiaľ čo ľavica rozdáva a míňa peniaze našetrené pravicou. Opak ukázala napríklad škandinávska skúsenosť. Sociálni demokrati dokázali zo Švédska vytvoriť životaschopnú krajinu, ktorá dbá na silný sociálny štát, ale aj na dobré ekonomické [...]

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, keď bude musieť ministerka Dolinková stáť pred Achillovou pätou rezortu – polstoročia nedokončeným projektom nemocnice Rázsochy.

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.

tribunaludu

Pravda oslobodzuje

Štatistiky blogu

Počet článkov: 132
Celková čítanosť: 779043x
Priemerná čítanosť článkov: 5902x

Autor blogu

Kategórie